Primulator AS

 
 
Cathedral square.psd.jpg
Cycling team_01.jpg
Historical premises_03.jpg
Historical premises_President_1958_60.jpg
Lodz.jpg
 

HISTORIE

Bedriften Jomus AS ble stiftet den 6.desember 1966 av Johan Smith Mustad, etter idé fra Primulator AB Gøteborg. Den 27. desember 1967 ble det vedtatt at selskapets navn skulle være Primulator AS.

Firmanavnet har sitt utspring i stavelsene; PRI som er de tre første bokstavene i Pripps Bryggeri, som dominerte det skandinaviske ølmarkedet i 60-årene, MU for Mustad og LATOR for Lantbrukarnas mjõlkcentral i Sverige.

Firmaet har i alle år rettet sin virksomhet mot HORECA-markedet, KBS og convenience, og etter en solid og jevn vekst i Norge de første 25 årene, tok Primulator i 1991 skrittet ut i Europa. I 1991 ble Primulator Polen etablert hvor vi i dag har kontorer i Warszawa, Lodz, Gdynia og Poznan. I 1993 etablerte vi Primulator Estland og i 1994 etablerte vi oss i det finske markedet med Primulator OY og deretter i resten av de baltiske landene; Litauen, Latvia og Hviterussland. I 1997 etablerte vi Primulator AB i Sverige med hovedkontor i Stockholm.

Hele gruppens virksomhet styres fra hovedkontoret på Skullerud i Oslo.

MÅLSETNING

Primulator vil være den beste leverandøren i markedet på kundeservice, teknisk kompetanse og kunne tilby det beste av kvalitetsprodukter. Vi gir en optimal levering av tjenestene våre. Dette måles i kundetilfredshet og kundelojalitet. Det kreves effektivitet, god styring, gode rutiner og kvalitetssikring. Godt arbeidsmiljø, god logistikk og HMS er viktige virkemidler.


SHOWROOM

OSLO

Johan Scharffenbergsvei 95, 0694 Oslo

www.primulator.no


SHOWROOM

TRONDHEIM

Hornebergveien 4, 7038 Trondheim

 

FIRMAET I NORGE

Vårt produktspekter representerer verdens ledende produsenter innen kaffemaskiner, espressomaskiner, iskrem/softis maskiner, highspeedovner, isbitmaskiner m.m. Vi er stolte av å selge produkter fra ledende firmaer som WMF, Faema, Carpigiani, ISA, Merrychef, Icematic og flere. Vi er idag 35 ansatte i Norge samt 30 autoriserte teknikere gjennom forhandlere i hele landet. I Primulator bygget i Oslo har vi lager, service samt et eksklusivt showroom. Her holdes jevnlige demonstrasjoner, kurser, minimesser samt eksterne og interne seminarer.

Våren 2017 åpnet Primulator kontor og serviceavdeling i Fossgrenda i Trondheim. Her har vi et egnet showroom for demonstrasjoner og kurs.

ThinkstockPhotos-482662552.jpg

I EUROPA

Primulator gruppen har i alt over 150 ansatte og våre kontorer finner du i Norge, Sverige, Finland, Polen, Latvia, Estland, Litauen og Hviterussland. Vi driver service, support, salg og lagerhold i alle land og er den største privateide aktøren i vårt marked.

Primulator+Polen+Lodz.jpg

Primulator Polen Lodz